In hierdie twee episodes gesels ons oor die Kerk en kerkwees. Wat is die Kerk? moet ek deel wees van ‘n kerk? Wat moet ek daar doen?

DEEL 1:

[advanced_iframe src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/6555566/height/90/theme/custom/autoplay/no/autonext/no/thumbnail/yes/preload/no/no_addthis/no/direction/backward/render-playlist/no/custom-color/87A93A/” width=”100%” height=”110″]

Hierdie is die eerste deel van ons gesprek oor “deelwees van die plaaslike kerk”. In hierdie episode gesels ons oor die grondliggende Skrifgegewens oor wat die Kerk is en wat God oor die Kerk openbaar.

DEEL 2:

[advanced_iframe src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/6604726/height/90/theme/custom/autoplay/no/autonext/no/thumbnail/yes/preload/no/no_addthis/no/direction/backward/render-playlist/no/custom-color/87A93A/” width=”100%” height=”110″]

Hierdie is die tweede deel van ons gesprek oor “deelwees van die plaaslike kerk”. In hierdie episode gesels ons oor die meer praktiese aspekte van die plaaslike kerk, soos: by watter kerk moet ek my aansluit? En as ek dan aangesluit het, wat moet ek daar gaan doen?